Jeol Sweater fra Aegyo Knit | Fru Broundal
19 juli, 2022

Garn alternativer til Jeol Sweater 

Af Christa Broundal

Vi er helt pjattede med den, smukke, Jeol Sweater fra Aegyo Knit. 

Vi ser skriften på væggen og forudser at den her bliver en klassiker i de fleste strikkeres garderobe. 

Med sin smukke oversize silhuet, enkle ensfarvede overdel med smukke skulderudtagninger, det nederste stykke med det mest vidunderlige sildebensmønster samt den høje hals, er dette design intet mindre end et lille mesterværk.

Sweateren har desuden flagermusærmer, der giver et skønt dramatisk udryk og betyder at den er perfekt til som en overgangs sweater til både forår og efterår - vi styler den med stramme jeans, chunky støvler og en vest, når vi skal ud i forårsvejret.

Jeol Sweater kan strikkes i flere forskellige kvaliteter fra vores sortiment, alt efter hvilket udtryk du ønsker: 

Semilla Melange + Tilia 

Denne kombination giver et mere rustikt og ’grovt’ udtryk, da Semilla er en kartet uld, der ikke ligger sig lige så fladt som den spundne uld. Så, hvis du er til det klassiske uldsweater look med sprød, lækker uld, blandet med fluff – så er denne kombination måske den helt rigtige for dig.

Semilla Melange: Bundfarve 250 (300) g

Tilia: 100 (125) g

Semilla Melange: Mønsterfarve 200 (250) g

Tilia: 75 (100) g

Pernilla + Tilia 

Med denne kombination får du et mere fint og elegant udtryk i din sweater. Pernilla lægger sig jævnt og giver et smukt maskebillede, der sammen med Tilia næsten giver en glans fra silken. Mønsteret står ligeledes knivskarpt, fordi maskebilledet er mere jævnt, så hvis du foretrækker en elegant version af den smukke sweater- så er det måske denne version du skal vælge. Det er denne kombination du ser på billedet.

Pernilla: Bundfarve 250 (300) g

Tilia: 100 (125) g

Pernilla: Mønsterfarve 200 (250) g 

Tilia: 75 (100) g

Vi foreslår du strikker i to farver med en tydelig forskel, så mønsteret står pænt og skarpt frem.

Find ideer til farvekombinationer under højdepunkter på Fru Broundals Instagram.

 Du kan uden problemer skifte Tilia ud med Alva, der også er fra Filcolana, denne kvalitet er udformet i 100% alpaca og er derfor ikke lige så fluffy og langhåret som Tilia.

Alva ligger tilmed på en pris til bare 27,- nøglen, der er altså penge at spare ved at vælge et alternativ til Tilia, uden at gå på kompromis med kvaliteten i dit færdige resultat.

Hvis du foretrækker Alva frem for Silk Mohair, skal du beregne en nøgle ekstra i alle størrelser.