Handelsbetingelser

På www.frubroundal.dk sælges bl.a. strikkeopskrifter i digitale udgaver, som PDF-filer. Disse må hverken kopieres, deles eller videresælges, ligesom produkter fremstillet efter disse opskrifter ikke må markedsføres og fremstilles med videresalg for øje.


Generelle oplysninger

Fru Broundal
Algade 27
7900 Nykøbing Mors
CVR nr.: 41772018
Telefon: 26294216
E-mail: kontakt@frubroundal.dk


Betaling og afgifter

Fru Broundal modtager online betalinger med; Visa, Mastercard, Mobilepay Online, ApplePay og delbetaling via Anyday.
Betalingen vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det digitale produkt er behandlet, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Ved betaling med Visa Eletron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Med Anyday kan du dele din betaling op. Du betaler første afdrag når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her:  www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

Fru Broundal benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.
Fru Broundal’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Alle priser på siden er angivet i Danske kroner - DKK. 
Der betales med betalingskort ved checkout i et SSL beskyttet betalingsvindue, og betalingen hæves først når produkterne afsendes.

Alle priser på hjemmesiden er den samme, ligegyldigt hvilket land du som kunde bestiller fra.

Prisen inkluderer 25% dansk moms, hvis du som kunde er fra Danmark eller er privatkunde fra det resterende EU. 
Hvis du som kunde kommer fra lande udenfor EU, vil der ikke være pålagt moms på din ordre. 


Levering

Digitale opskrifter:
Når du bestiller digitale strikkeopskrifter, vil du indenfor få minutter modtage en e-mail med den, eller de bestilte opskrifter klar til download som PDF-filer. 


Digitale produkter leveres i følgende områder:
Danmark, EU (Den Europæiske Union), Færøerne, Grønland, Island, Norge og USA.

Fysiske produkter:
Vi bestræber os på at afsende samme dag eller næstkommende hverdag, men generelt indenfor 1-3 hverdage, medmindre andet angives ved ordretidspunktet.

Dertil må påregnes leveringstid, som beskrevet ud for den valgte leveringsform ved check-out.

Fru Broundal afsender varer med følgende: GLS og Post Nord, både med omdeling og uden omdeling. Og altid med track and trace nr. du får tilsendt ved afsendelse, så du kan følge din ordre fra vores lager til dit hjem.

Fragtprisen beregnes ved check-out.

Fysiske produkter leveres i følgende områder:
Vi leverer kun fysiske varer indenfor Danmark, Belgien, Frankrig, Holland, Luxembourg, Sverige og Tyskland.


Fortrydelsesret og ombytning af varer

Periode:
Der gives 14 dages fortrydelsesret på varer købt på Fru Broundals webshop med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den vanlige fortrydelsesret på 14 dage, bortfalder dog i tilfælde af digitalt indhold som ikke leveres på et fysisk medium, og udførslen påbegyndes med forudgående udtrykkelige samtykke. Ved at acceptere handelsbetingelserne giver du dermed samtykke til at dine 14 dages fortrydelsesret bortfalder på digitalt leverede opskrifter når disse downloades.

De 14 dage tælles fra den dag hvor ordren er leveret. Ønske om fortrydelse skal derfor meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde, senest 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Omkostninger:
Omkostninger i forbindelse med returnering, som følge af brug af fortrydelsesretten og ombytning, afholdes af kunden.
Dette gælder også hvis kunden lader forsendelsen gå retur ved at nægte modtagelse eller undlade at afhente pakken på udleveringsstedet inden fristens udløb.

Varens stand ved returnering:
Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes det som brug og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

Ansvaret for at varen kommer Fru Broundal uskadt i hænde, påhviler kunden, derfor bør pakken være forsvarligt emballeret ved returforsendelse.

Det er op til Fru Broundal at vurdere varens stand.

Ekspeditionstid og tilbagebetaling:
Returpakker behandles hurtigst muligt, men som udgangspunkt indenfor 5 hverdage efter modtagelse, men oftest hurtigere, såfremt retningslinjerne er fulgt. Yderligere ekspeditionstid må forventes hvis varer returneres og retningslinjererne ikke er fulgt, pakken ikke nemt kan identificeres eller varer returneres i forringet tilstand.

Tilbagebetaling vil ske når varernes stand er vurderet. Er hele ordren returneret under fortrydelsesretten, vil det fulde ordrebeløb blive refunderet. 

Bliver ordren kun delvist returneret vil evt. fragtpris ikke blive refunderet.

Betalingen tilbageføres til købers konto, via samme betalingsmetode som blev anvendt ved køb. Hvornår denne er synlige på kundens konto afhænger af betalingsmetode og kundens egen bank.

Ombytning af varer:
Ønsker du at ombytte varer til andre varer, indenfor 14 dage efter modtagelse, bedes du aflægge en ny ordre på de vare du ønsker i stedet, samt returnere de varer du ønsker ombyttet på samme vilkår som beskrevet under fortrydelsesret. 

Dette betyder du hurtigere får dine nye varer i hænde, og at de ønskede varer ikke bliver udsolgt imens vi behandler returneringen.

Sådan returnerer eller ombytter du varer, under fortrydelsesretten:

Send os en e-mail til kontakt@frubroundal.dk, hvor du beskriver at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, med følgende informationer: 

- Købers navn.
- Købers e-mail.
- Købers tlf. nr.
- Ordrenummer/fakturanummer.
- Hvilke varer og antal der ønskes returneret.

Herefter skal pakken sendes til os med udlevering til følgende adresse:

Fru Broundal
Algade 27
7900 Nykøbing Mors
E-mail: kontakt@frubroundal.dk
tlf.: +45 26 29 42 16

Uafhentede pakker

Det er kundens eget ansvar at angive korrekte kontaktoplysninger, ved ordreafgivelse, som transportøren bruger til at give besked om forsendelsen.

Afhentes pakken ikke indenfor fristen, vil du blive kontaktet og få to muligheder:

1) Ønsker ikke længere ordren: Du vil blive refunderet ordrebeløbet fratrukket vores gældende returtakst på 39 kr.
2) Genfremsendelse af pakken: Du vil blive genopkrævet vores aktuelle fragtpris svarende til fragten oprindeligt betalt på din ordre, samt et tillæg på vores gældende returtakst på 39 kr., for delvist at dække de øgede fragtomkostninger.

Pakker ligger til afhentning i pakkeshop i ned til 7 dage, hvorefter de sendes tilbage.


Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.
Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Fru Broundal i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. To måneder som rimelig tid, medmindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationsretten frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.
Fru Broundal dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:
Fru Broundal
Algade 27
7900 Nykøbing Mors
Tlf: 26294216
Mail: kontakt@frubroundal.dk

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.


Klage

Ønsker du at klage over dit køb, beder vi dig henvende dig til os, på ovenstående telefonnummer eller e-mail: kontakt@frubroundal.dk. 
Lykkes det os ikke at finde en løsning i fællesskab, kan du indgive en klage til Center for klageløsning. Denne kan indgives via https://naevneneshus.dk/start-din-klage/center-for-klageloesning-og-forbrugerklagenaevnet/.

Har du bopæl i andet EU land, kan der indgives klage hos EU kommissionens online klageplatform: https://ec.europa.eu/consumers/odr. Angives din klage her skal du angive vores e-mail: kontakt@frubroundal.dk.


Forbrugerbeskyttelse

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning: https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

 

 

Vi forbeholder os retten til at ændre i disse handelsbetingelser, hvornår denne sidst er redigeret, ses på datoen herunder:

Senest opdateret: 9/1-2022.