Handelsbetingelser

 www.frubroundal.dk sælges bl.a. strikkeopskrifter i digitale udgaver, som PDF-filer. Disse må hverken kopieres, deles eller videresælges, ligesom produkter fremstillet efter disse opskrifter ikke må markedsføres og fremstilles med videresalg for øje.

Generelle oplysninger:
Fru Broundal
Tidselkærvej 4
7900 Nykøbing Mors
CVR nr.: 41772018
Telefon: 26294216
E-mail: kontakt@frubroundal.dk

Betaling og afgifter:
Fru Broundal modtager online betalinger med; Visa, Mastercard, Mobilepay Online, ApplePay.
Betalingen vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det digitale produkt er behandlet, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Ved betaling emd Visa Eletron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Fru Broundal benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.
Fru Broundal’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Alle priser på siden er angivet i Danske kroner - DKK. 
Der betales med betalingskort ved checkout i et SSL beskyttet betalingsvindue, og betalingen hæves først når produkterne afsendes.

Alle priser på hjemmesiden er den samme, ligegyldigt hvilket land du som kunde bestiller fra.

Prisen inkluderer 25% dansk moms, hvis du som kunde er fra Danmark eller er privatkunde fra det resterende EU. 
Hvis du som kunde kommer fra lande udenfor EU, vil der ikke være pålagt moms på din ordre. 

Levering: 
Digitale opskrifter:

Når du bestiller digitale strikkeopskrifter, vil vi hurtigst muligt gennemgå ordren og afsende e-mail med downloadlink. I dagtimerne bestræber vi os på at dette sker indenfor 1 time. I nattetimerne må man forvente først at modtage mailen, næste morgen. 

Digitale produkter leveres i følgende områder:
Danmark, EU (Den Europæiske Union), Færøerne, Grønland, Island, Norge og USA.

Fysiske produkter:

Vi bestræber os på at afsende samme dag eller næstkommende hverdag, men generelt indenfor 1-3 hverdage, medmindre andet angives ved ordretidspunktet.

Leveringstid for forudbestilte varer, angives i beskrivelsen på det forudbestilte produkt. Hele ordren sendes samlet, når alle varer er på lager, med mindre andet aftales. 

Dertil må påregnes leveringstid, som beskrevet ud for den valgte leveringsform ved check-out.

Fru Broundal afsender varer med følgende: GLS, både med omdeling og uden omdeling. Og altid med track and trace nr. du får tilsendt ved afsendelse, så du kan følge din ordre fra vores lager til dit hjem.
Post Nord i enkelte lande. 

Fragtprisen beregnes ved check-out.

Fysiske produkter leveres i følgende områder:
Vi leverer fysiske varer indenfor Danmark, Belgien, Frankrig, Holland, Luxembourg, Sverige og Tyskland.


Fortrydelsesret:
Der gives 14 dages fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den vanlige fortrydelsesret på 14 dage, bortfalder dog i tilfælde af digitalt indhold som ikke leveres på et fysisk medium, og udførslen påbegyndes med forudgående udtrykkelige samtykke. Ved at acceptere handelsbetingelserne giver du dermed samtykke til at dine 14 dages fortrydelsesret bortfalder på digitalt leverede opskrifter når disse downloades.

De 14 dage tælles fra den dag hvor ordren er leveret.
Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.
Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde senest 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.
Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail: kontakt@frubroundal.dk hvortil standardfortrydelsesformularen bedes være udfyldt og sendt med (jf. formularen nederst i handelsbetingelserne).

Varens stand ved returnering
Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes det som brug og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.
Det er op til Fru Broundal at vurdere varens stand.

Reklamationsret:
Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation. 

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Fru Broundal i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. To måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationsretten frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.
Fru Broundal dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:
Fru Broundal
Tidselkærvej 4
7900 Nykøbing Mors
Tlf: 26294216
Mail: kontakt@frubroundal.dk

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Klage:
Ønsker du at klage over dit køb, beder vi dig henvende dig til os, på ovenstående telefonnummer eller e-mail: kontakt@frubroundal.dk. 
Lykkes det os ikke at finde en løsning i fællesskab, kan du indgive en klage til Center for klageløsning. Denne kan indgives via https://naevneneshus.dk/start-din-klage/center-for-klageloesning-og-forbrugerklagenaevnet/.

Har du bopæl i andet EU land, kan der indgives klage hos EU kommissionens online klageplatform: https://ec.europa.eu/consumers/odr. Angives din klage her skal du angive vores e-mail: kontakt@frubroundal.dk.

Forbrugerbeskyttelse:
Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning:
https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

 

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til Fru Broundal, Tidselkærvej 4, 7900 Nykøbing Mors, kontakt@frubroundal.dk.

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

- Bestilt den (*)/modtaget den (*)

- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

- Dato

 

Vi forbeholder os retten til at ændre i disse handelsbetingelser, hvornår denne sidst er redigeret, ses på datoen herunder:

Senest opdateret: 4/3-21.