Om Fru Broundal

Fru Broundal er et familiefirma, placeret på limfjordsøen Mors.

Herfra driver vi fysisk butik samt webshop fra hjertet af Nykøbings gågade.

Team Fru Broundal består af ægteparret Christa og Daniel samt børnene Sif og Gorm der mest bidrager med moralsk opbakning og hjælp til at tømme skabene for snacks.

Christa er 32 år og har været passioneret strikker og full on garnnørd siden vi i foråret 2015 mistede en datter lige før fødslen. Som en del af sorgprocessen greb hun strikkepindene og har aldrig sluppet dem igen. Christa er ansigtet i møder i den fysiske butik og på de sociale medier.

Daniel er 31 år, skarp til webshop, annoncering og æstetik. Daniel gør aldrig noget halvt og er absolut dygtig til alt han sætter sig for, inklusiv at lære at strikke, hvor han bl.a. brillere ved at være lynhurtig til at lære at lave både dobbeltstrik og Italiensk aflukning, uden at have brug for den mindste smule hjælp.

Hos Fru Broundal ved vi at strik er meget mere end bare strik. Det er en kreativ og terapeutisk proces, der starter med valg af design, kvalitet og farver. Skal dit nye projekt være ensfarvet, med striber eller speckles? Skal det være uld, silke, alpaca, cashmere eller en skøn blanding?

Hvilken designer skal du strikke fra? Skal det være struktur eller glatstrik?

Ja, noglegange blegner det færdige projekt faktisk ved siden af den smukke proces på vej imod det.

Vi brænder for at give vores kunder en fantastisk oplevelse, det betyder vi altid står klar med vejledning, gode råd og ideer til dit næste projekt.

Vi byder jer således velkommen på vores fine webshop, den er nem og overskuelig at navigere i, så du uden problemer kan finde garn og tilbehør til dit næste projekt - og i vores hyggelige fysiske butik, der bugner af lækkert garn i smukke farver, skønt tilbehør og meget andet.