Persondatapolitik

I det følgende vil det være beskrevet, hvordan vi indsamler, behandler  og anvender personoplysninger, samt information om cookies.

Cookies

Hvornår og hvilke personoplysninger indsamles:

  1. Alle besøge de på denne hjemmeside.
    Informationer om hvilken enhed og browser som anvendes, samt IP-adresse og evt. besøg på andre websider hostet af  Shopify. Dette med formålet at øge sikkerhed og statistik på siden.
    På baggrund af automatiserede beslutningsprocesser kan ip-adresser midlertidigt blokeres, hvis disse sættes i forbindelse med muligt. ondsindet aktivitet.
  1. Besøgende som gennemfører et køb på webshoppen.
    Udover informationerne som indsamles for alle besøgende på hjemmesiden, indsamles også navn, adresse, e-mail, betalingsinformationer ordreinformationer og evt. telefonnummer. Disse indsamles og anvendes for at kunne levere produktet/ydelsen, tage mod betalingen samt føre regnskab. Disse informationer slettes når det ikke længere er os pålagt at opbevare dem, iht. Lovgivning om opbevaring af regnskaber.
  1. Besøgende som kommenterer et blogindlæg.
    Navn, e-mail og kommentaren.
    Bemærk at det som indtastes i navn, og kommentarfelt publiceres offentligt i kommentarfeltet til det respektive blogindlæg. Undgå derfor at angive oplysninger som du ikke ønsker skal være offentligt tilgængeligt.
    Alle kommentarer til et blogindlæg gennemgås før publicering, er disse ikke relevante eller overholder god tone, slettes disse inden publicering. Ellers slettes disse såfremt blogindlæget må slettes, eller du selv aktivt vælger at slette din kommentar.
  1. Besøgende som sender en besked via vores kontaktformular eller kontakter os direkte via e-mail.
    Navn, e-mail og besked.
    Disse data opbevares af vores hostingudbyder af mails. Og slettes når korrespondancen ikke længere er relevant.

  2. Besøgende som tilmelder sig vores nyhedsbrev. 
    Navn og e-mail.
    Disse data anvendes til at leveret nyhedsbrevet du har opskrevet dig til, og slettes når nyhedsbrevet afmeldes. 

Databehandler 
Eksempler på en databehandler er Shopify, som er det webshop system som denne side er bygget på. De modtager dine personoplysninger på vegne af os som ef  dataansvarlige.  Personoplysningerne må udelukkende behandles på vores dokumenterede instruks.

Anvendes databehandler i tredjelande sikres det at disse lever op til samme krav som databehandler indenfor EU/EØS. Dette eksempelvis via EU-U.S. Privacy Shield.

Sletning af personlige oplysninger
Vi sletter personlige oplysninger når disse ikke længere er nødvendige, i den relation til det formål de er indsamlet til. Dette medmindre lovgivning forpligter os til at opbevare disse længere.

Dine rettigheder:
Som registreret har du ret til;

  1. At få indsigt i de oplysninger vi behandler om dig.
  2. At få berigtiget oplysninger vi behandler om dig.
  3. At få slettet de oplysninger vi behandler om dig, under visse omstændigheder.
  4. Begrænset behandling af dine oplysninger, under visse omstændigheder.
  5. Dataportabilitet af de oplysninger du har givet os på baggrund af samtykke eller nødvendighed for at opfylde kontrakt.
  6. Indsigelse mod vores behandling af dine oplysninger.

Ønsker du at gøre brug af ovenstående rettigheder, bedes du kontakte os på kontakt@frubroundal.dk. 

Klage
Ønsker du at klage over vores behandling af dine persondata, bedes du kontakte os på mail: kontakt@frubroundal.dk.

Ønsker du fortsat yderligere klagemulighed kontaktes Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Kontakt
Har du spørgsmål til vores anvendelse, behandling og beskyttelse af dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte os, via vores kontaktformular eller kontakt@frubroundal.dk.

 

Vi forbeholder os retten til at ændre i denne persondatapolitik, hvornår denne sidst er redigeret, ses på datoen herunder:

Senest opdateret: 21/10-20.