Returpolitik hos Fru BroundalRetur

Følgende er uddrag fra vores generelle handelsbetingelser, som du altid kan finde i sin helhed her

Ombytning og Fortrydelsesret

Når du har købt en eller flere varer i Fru Broundals webshop, har du altid 14 dages bytte- og fortrydelsesret, regnet fra dagen du modtager din ordre. 
Dette gælder dog ikke digitale strikkeopskrifter, læs mere herom i vores handelsbetingelser

Vil du ombytte din vare til en anden, bedes du returnere de varer du ønsker ombyttet og lave en ny ordre på de varer du ønsker istedet. Dette gør processen hurtigere og betyder at, du ikke risikerer at de varer du ønsker istedet ikke bliver udsolgt i mellemtiden. 

Når Fru Broundal modtager returforsendelsen vurderes varerne, og såfremt varerne ikke er taget i brug eller på anden måde er blevet forringet i værdi, i forhold til købstidspunktet, vil beløbet tilbagebetales til til samme konto som er brugt til betaling af ordren. 

Returportal
Ved ombytning og fortrydelse påhviler udgifter til returnering dig som køber. Vi har gjort det nemt for dig at sende varerne du har fortrudt eller ønsker ombyttet tilbage til os. I vores Returportal kan du nemlig købe fragtlabel for 39 kr. 

Åben Returportal

Ønsker du at returnere varerne på anden vis, er du altid velkommen til dette. I så fald skal dette ske efter reningslinjerne du finder her i vores handelsbetingelser

Reklamationsret

Skal din vare returneres under reklamationsretten, grundet en fejl i produktet, skal du ikke bruge returportalen, men istedet kontakte os
Læs mere om reklamationsret i vores fulde handelsbetingelser.

 

Du kan altid læse vores returpolitk i sin fulde udstrækning i vores handelsbetingelser ved at klikke her

Er du i tvivl, har spørgsmål til refundering, så kontakt os endeligt.